Mijn genen

Risico’s in kaart

Het moderne leven heeft geleid tot een verandering in onze levensstijl. Een gebrek aan tijd en weinig lichaamsbeweging, stress en een slecht voedingspatroon hebben een directe impact op onze gezondheid.

Onaangepaste levensstijl geassocieerd met ongunstige genetische variaties liggen aan de basis van ongemak, ziekten en een snellere veroudering. Met behulp van de Well-being test verkrijgt u inzicht in uw gezondheidspotentiaal. Met de aanbevelingen kunt u actief aan de slag om zo mogelijk langer gezond te kunnen leven en gezonder ouder te worden.

Ons welbevinden

Verouderen is een natuurlijk en zeer ingewikkeld proces. Het hangt af van uw genetische erfenis, maar ook van uw psychisch evenwicht en uw levensstijl. Door het verouderingsproces takelt ons weefsel en de functies van ons lichaam af. Van jongs af verandert de werking van de lichaamscellen, hetgeen bij sommigen al heel vroeg begint en veel sneller verloopt dan bij anderen. De Well-being gen test is een uitgebreide genetische test die u inzicht verschaft in gezond ouder worden. De test onderzoekt de genen die betrokken zijn bij: hart-en vaatziekten, gewichtscontrole, ontgiftingsprocessen, fysieke- en mentale fitness, gezonde botten, huid en tanden.

Wanneer laten testen?

Elke persoon die wenst om de controle over zijn / haar gezondheid te nemen door middel van lange termijn preventie. U krijgt inzicht in uw persoonlijke gezondheidsrisico’s waarmee u actief aan de slag kunt. Het is raadzaam deze test uit te laten voeren zolang er nog geen klachten zijn.

Lees onze uitgebreide brochure voor meer informatie.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen?
Een van onze artsen geeft u graag antwoord: